Az ének iskolája - Óriási sikerrel indult a TV2 új zenés műsora, Az ének iskolája

Az ének iskolájában a lába előtt hevert a tanári kar, de igazi sulijában nem mindenki lelkes attól, hogy Bari Lacika a TV2 tehetségkutatójában szerepel. Osztálytársai féltékenyek az iskola sztárjára.
Óriási sikerrel, gyerekkacajjal és szívfacsaró dallamokkal indult a TV2 új zenés műsora, Az ének iskolája.
A hatásos kezdés nem véletlen, a csatorna ugyanis semmit sem bízott a véletlenre. Az ifjú énekesek közül jó néhánynak már most népes rajongótábora van, de a kicsiknek nemcsak a hirtelen jött népszerűséggel, hanem a rosszakarókkal is meg kell küzdeniük.
A híres zenész felmenőkkel rendelkező, siófoki Bari Lacikára például már most irigyek a kortársai.
– A szüleim mindig is féltettek a médiától, és azt hiszem, most már tudom, miért. Az osztálytársaim között vannak olyanok, akik megszólnak a szereplés miatt – vallotta meg Lacika, aki egyébként nagyon jó tanuló, szabadidejében pedig versenyszerűen asztaliteniszezik és ­fo­cizik.
Pedig a csatorna láthatóan igyekezett mindent megtenni, hogy a gyerekeknek ne okozzon stresszt a verseny. Lazítottak például a szokásos tehetségkutatók feszített tempóján.
– Egy tehetségkutató show-ba soha nem engedtük volna el a fiunkat, látva, hogy ott milyen nagy a hajtás, mekkora a stressz. Az a fajta felhajtás egy ekkora gyereknek nem tesz jót, pláne, ha még tehetséges is. Gyorsan elkapja a gépszíj, megszédítheti a könnyen jött hírnév. Eleinte ezért ettől a műsortól is távol akartuk tartani, az utolsó napon mégis beadtuk a jelentkezést, egyrészt azért, mert Lacika nagyon szerette volna, másrészt mert ez valóban gyerekbarát műsor, ami tényleg az éneklésről szól és nem a versenyről – mondta a zenész édesapa, Bari László.