Az ének iskolája TV2 - Ördög Nóra mazsorettnek öltözött

Ördög Nórával, Caramellel, és a már megszokott, régi tanárokkal - Szandival, Szulák Andreával és Hajós Andrással - elindult Az ének iskolája harmadik évfolyama. Bár Friderikuszt is szerettük jófej igazgató bácsiként, meg kell állapítanunk, Ördög Nóra azért vitt egy kis új színt a műsorba.
Jól állt neki szinte mindegyik extra produkció; tűzoltóként, tornatárként, na és főképp mazsorettként is abszolút szerethető volt. Jó, pizzafutárként, bukósisakkal azért elég viccesen nézett ki. Szóval eddig nálunk az igazgatónő jól vizsgázott, a versenyzők pedig már a felvételin is hozták az előző évadokban is megszokott színvonalat és cukiságfaktort. Lentulay Krisztián 12 éves, Szlovákiából érkezett, szintetizátorozik és máris fellépésekre jár. Tanára Hajós András lesz, aki tűzoltóként közölte vele az örömhírt. A 15 éves végtelenül bájos Gyuris Luca Egerben él, apukája pedig korábban Hevesi Tamással zenélt együtt. Tanára Szulák Andi lesz. Varga Norbi 12 éves és pingpong bajnok. Mellesleg pedig jól is énekel, a továbbiakban Caramel fogja terelgetni, aki a műsorvezetőhöz hasonlóan elég jól belesimult új szerepébe.
A 13 éves Nagy Juli Szlovákiából egyfajta mini-Szandiként érkezett. A pozitív kisugárzású, mosolygós kislány ha épp nem énekel, akkor mazsorettezik, amihez előbb Hajós és Caramel, majd később Nóra is csatlakozott. A pedagógus családból származó Juli Szulák Andi tanítványa lesz. Horváth Alexandra 15 éves, és nem véletlenül találtuk ismerősnek. A csinos nagylány ugyanis a 2010-es Megasztár legjobb 24 énekese közé jutott, ahonnan végül Patai Anna mellől esett ki, ami nagyon megviselte. Ezúttal viszont már biztos helye van Szandi szárnyai alatt.
Az egyik legédesebb apróság vitathatatlanul a 8 éves Sárközi Roland, akit nagyszülei nevelnek, és imádja a focit. Így sikeres felvételijéről is egy Fradi meccsen értesült, ami láthatóan hatalmas élmény volt az egyébként nagyon vagány kisfiúnak. Rolit is Szandi fogja tanítgatni a műsor idején.
A 13 éves Juhos Zsófi nem akármilyen kísérővel érkezett. A röplabdás kislány ugyanis 3 éve tanul énekelni Dér Heninél, akit mára már családtagjának érez. A produkció kicsit döcögősen indult, de egy kisebb sírás után végül helyreállt a rend, és Zsófi megmutatta mit tud. Ő lett Szulák Andi harmadik kisdiákja.
Utolsóként Janca Áron érkezett, aki 14 éves, és anyukája énekesnő volt, ma pedig énektanárként tevékenykedik. A koránál idősebbnek tűnő fiú Caramelt kapta tanárául.
Jövő héten ismét felvételi, a második nyolc tanulót ismerhetjük meg majd az adás során.