Az ének iskolája TV2 - Kiosztotta Ördög Nórát Az ének iskolája tanulója

Bár Ördög Nóra tekintélyt parancsoló, komoly igazgatónőként tűnt fel Az ének iskolája című TV2-es produkcióban, tanítványai nem tartanak tőle, hiszen valójában meleg szívű, kedves tanerő. A kis Roli és Nóra kapcsolata már a kezdetektől különleges, ugyanis Roli korábban elárulta, hogy nagyon tetszik  neki a csinos igazgatónő. Most mégis alaposan beszólt neki.
Ördög Nóri mindig igyekszik nagyon kedves lenni a tanítványaival, hatalmas szeretettel fordul a gyakran zabolázatlan, de roppant tehetséges kis lurkók felé. Ruházatát is igyekeznek a gyerekekhez illeszteni a stylistokkal együtt, ebben a műsorban nem fordulhat elő, hogy ő nagyestélyiben áll a színpadra, ahol a tinik éppen farmerben, laza és kényelmes öltözékben énekelnek.
A vasárnapi adást zöld felsőrészben és hosszú szoknyában vezette, amihez lapos sarkú sarut húzott. Szokatlan öltözéke nem mindenkinek tetszett, és a nagyszájú Roli nem tudta magában tartani a véleményét.
„Nem tetszik a ruhád!„ - osztotta ki  félelem nélkül Ördög Nórát, aki szóhoz sem tudott jutni a kissrác őszinte kritikájától.