Az Ének iskolája - Több száz gyermeket ihletett meg Az ének iskolája!

Lezajlott Az ének iskolája gyermekrajzpályázata. A TV2 által meghirdetett versenyre csaknem 800 pályaművet küldtek be, és közel 38 ezer közönségszavazat érkezett. A legtöbb rajz ByeAlex Kedvesem című dalára és PSY slágerére, a Gangnam Style-ra érkezett.
Kedvenc dalukat kellett lerajzolniuk azoknak a gyerekeknek, akik jelentkeztek Az ének iskolája rajpályázatra. A május 18-23. között, két korcsoport számára zajló versenyre közel 800 rajzot készítettek, melyekre a TV2 weboldalán szavazhatott a közönség, illetve Az ének iskolája tanáraiból és diákjaiból álló zsűri is értékelte őket. Egy hét alatt közel 38 ezer közönségszavazat érkezett, ezzel a gyermekrajzpályázat a TV2 egyik legsikeresebb online kampánya volt. A legnagyobb kedvenc ByAlex és PSY volt, a legtöbb gyermek a Kedvesem és a Gangnam Style előadóit rajzolták le.
A nyerteseket a május 26-i, gyereknapi Naplóban hirdették ki: mindkét korcsoportban 3-3 győztest választottak a közönségszavazatok alapján, akik Az ének iskolája márkázott termékekből álló ajándékcsomagot nyertek. Emellett a zsűri döntése alapján 10-10 győztes családi belépőt nyert a Minicity Gyerekvárosba.