Az ének iskolája TV2 - Újra ének iskolája

Összeállt Az ének iskolájának második osztálya. A tanárok - Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor - ismét azon lesznek, hogy az ő diákjaik közül kerüljön ki az osztályelső. A tanulók osztályfőnöke pedig ezúttal is Friderikusz Sándor lesz.
Érződik, hogy mennyire sikeres volt Az ének iskolája első évada, ugyanis a másodikra már dupla annyian jelentkeztek - árulta el a Mokkában Rakonczai Viktor. A műsor zenei producere azt is elmondta, hogy a legkisebb a második évfolyamban egy nyolc éves kisfiú. A gyerekek nagy része nem tanult még énekelni, ösztönösen jön belőlük a zene, van olyan gyermek is, aki mindössze pár hónapja jött rá, hogy szép hangja van.
A még kicsit izgulós diákok a zenekari próbákon szinte tökéletesek, és pontosan tudják, hogy mi a dolguk. Rakonczai Viktor szerint zeneileg Az ének iskolája felveszi a felnőtt tehetségkutatókkal a versenyt.
Az igazi családi szórakozást ígérő műsor, 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nincs kiesés, nincs csalódás, durva kritika. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítést kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások végéig
együtt marad. Az első adásra április 13-án, vasárnap 20 órától kerül sor.