Az ének iskolája TV2 - Önbizalomhiányos gyerekekben bővelkedtünk

Az ének iskolájának második versenyhetében nyolc tanuló állt színpadra, hogy megmutassa, mit tud. A fiatal tehetségek kivétel nélkül jól teljesítettek, többségük mégis komplexusokkal, és önbizalom hiánnyal lépett a közönség és az osztályozó zsűri elé. Szandi két versenyzője, a polihisztor Kornis Anna és a félig olasz Luigi jelentettek üdítő kivételt, ők igazi energiabombaként csaltak mosolyt az arcokra, valamint Caramel tanítványa, Varga Norbi is magabiztosan adta elő Kökény Attila dalát.
Váradi Robi kézcsókkal köszöntötte az igazgatónőt, Ördög Nórát, és a többi hölggyel is igyekezett flörtölni, mégis elég félénken mozgott előadás közben. Nagy Bogiról kiderült, hogy egy pohár tej kell ahhoz, hogy megnyugodjon, így Caramel szorgosan szolgálta fel neki az italt. Németh Dávid kétség kívül a legérzékenyebb gyerek a mezőnyben, és a testalkatát ért támadások miatt komoly önbizalom hiánnyal is küzd. Előadása után annyira dúlt benne a feszültség, hogy sírva vonult ki a stúdióból. Gyuris Luca bájos éneklése is kicsit visszafogottra sikerült, szerelmes dala azonban a dobogó harmadik fokáig juttatta, ráadásul viszonozta Janca Áron múlt heti vallomását is vele.
Az ezüstérmen ezúttal két diák osztozott, mindketten Caramel tanítványai, Nagy Bogi és Varga Norbi. A hét legsikeresebb énekese Juhos Zsófi lett, aki a felvételin már attól is megtört, hogy elrontott egy hangot. A kislány elmondta, hogy saját magának állítja magasra a mércét, amit néha nehezen tud csak megugrani, de ez alkalommal bizony sikerült, hiszen hatalmas sikert aratott.