Az ének iskolája TV2 - Varga Miklós: A lányom még vár a szerelemre

Varga Miklós 13 éves lánya még soha nem volt szerelmes, de ő sok fiú szívét megdobogtatja. Talán most ő sem marad közömbös, mert sokak szerint Berki Artúrral szép párt alkottak Az ének iskolájának színpadán. A szülők többsége elfogult a gyermekével, de Varga Miklós úgy érzi, helyén kezeli tehetséges lányát, és joggal büszke rá. Az énekes – meglepő módon – egy pillanatig sem félti Vivient az érdeklődő fiúktól.
A lányos apák sokszor túl aggodalmasak, de mi őszinteségre neveltük Vivient. Természetes, hogy a pubertáskorban már másként tekintenek egymásra a fiúk és a lányok, de eddig komoly érzelmekről nem tudok Vivien részéről. Az elsöprő szerelem még nem jött el a lányom életében,  mesélte az apuka. Vivien egy hete osztálytársával, Berki Artúrral alkotott egy párt Az ének iskolájának színpadán, és produkciójuk láttán tanáraiknak is feltűnt, milyen összhang van a két fiatal között. Varga Miklós „szakmai harmóniánál” nem látott többet a dologba. Baráti kapcsolat alakult ki közöttük. Szerintem ennél több nem történt, de valóban szépek voltak együtt a színpadon. Ha Artúr vagy egy hozzá hasonlóan intelligens fiú udvarolna a lányomnak, biztosan nem tiltanám el Vivient tőle. Azonban bízom benne, hogy Vivien el tudja dönteni, kinek szenteljen több figyelmet, szögezte le Miklós.
Artúr nem cáfolt rá a lányos apukára. Rendkívül szép lánynak tartom Vivient, emellett jókat tudok vele beszélgetni is. Amikor a duettünkre készültünk, jól tudtunk együtt dolgozni, igazán jó barátság alakult ki köztünk, mondta a lány duettpartnere.
Vivien új produkciójával és szépségével vasárnap este ismét elbűvöli majd Az ének iskolájának nézőit.