Az ének iskolája TV2 - A második évad felturbózott változat lesz

Határozottabbak a második évadba jelentkező gyerekek. Király Viktor szerint a második évad egy új, friss, felturbózott változat lesz. A tanári kar nagyon büszke az első évfolyamra, Viktor igazi úttörőként tekint rájuk, mivel ők nem tudták akkor még, hogy pontosan mi vár rájuk. A második évfolyamba jelentkezők viszont már jobban felkészültek, mivel nézték tavaly Az ének iskoláját.  Hajós András annak ellenére, hogy nem énektanár, sokat tud a szakmáról. Nem átnevelni akarja a gyerekeket, hanem inkább azt az örömöt megmutatni nekik, hogy milyen jó dalokat írni és énekelni. Úgy gondolja, hogy talán ezért akartak sokan hozzá kerülni.
Ha már annyira nagy élmény lesz, mint a tavalyi, akkor az énekesnő már nagyon boldog lesz, mert nagyon sokat kapott az előző szériától. Szulák Andrea és a nézők együtt örültek annak, hogy újra kinyitja kapuit Az ének iskolája.
Az ének iskolája második évfolyamában olyan 13-14 éves gyerekek is voltak, akiknél a tanári kar elgondolkozott azon, hogy mit is taníthatna a fiatal tehetségeknek. Szandi elárulta azt is, hogy egy cuki kisfiú miatt szinte alig tért magához.