Az ének iskolája TV2 - Hajós András pink bugyit kapott

Rózsaszín bugyival lepte meg Hajós Andrást. Az ének iskolájának kis tehetsége, Jónás Szabolcs dalán kívül bűvésztrükkel szórakoztatta a tanári kart.
Szabocs igen tehetséges kis énekes, ám az előadó-művészet más ága iránt is érdeklődik, szobája bűvészkellékekkel van teli.
Egy sulis Ki mit tud?-ra kitaláltam, hogy a barátommal fellépek valamilyen mutatvánnyal. Eleinte a netről lestem el a trükköket, aztán jó móka volt megfejteni, mondta Szabolcs, aki azóta nemcsak énekel, hanem bűvészismereteit is fejleszti, ezért Az ének iskolája vasárnapi adásának felvételén alaposan megtréfálta Hajós Andrást. A lelkes tanárnak egy rózsaszín kendőt adott a kezébe, majd megkérte, koncentráljon nagyon arra, hogy a markába gyűrt tárgy tűnjön el.
Nos, a trükk bejött, de nem akárhogy! András ökléből ugyanis a hókuszpókusz után pink színű női bugyi került elő...
– Na de András! – csóválta a fejét a TV2 tehetséggondozójának kisdiákja a tanári kar legnagyobb örömére. Szabolcs huncutságát azonban értékelte a tanári kar, és produkcióját is, amely alatt ülve táncra perdültek. Szabi édesapja, Jónás Róbert lapunknak elárulta, fia 3 éves kora óta tudja: énekelni fog.