Az Ének iskolája - Különleges műsorral készül a TV2

Különleges műsor lesz Az Ének iskolája

Az Ének iskolája címmel áprilisban egyedülálló énekes-tehetséggondozó műsor indul a TV2-n gyermekek főszereplésével. Az igazi családi szórakozást ígérő műsorban olyan sztárok segítik az énekes palánták zenei fejlődését, mint az osztályfőnök-műsorvezető Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor. Minden eddigi tehetségkutatótól eltérő műsort mutat be áprilistól a TV2. Az Ének iskolája 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nincs kiesés, nincs csalódás, nincs durva kritika. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad.
A 16 kiválasztott gyerek zenei fejlődését a könnyűzenei szakma kiválóságai, Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor segítik, az osztályfőnök – műsorvezető Friderikusz Sándor lesz.
Az Ének iskolája a televíziós tehetségkutatás egy merőben új formáját mutatja be, mely valójában inkább tehetséggondozás, ugyanakkor értékközpontúsága mellett az egész család számára nyújt majd tartalmas szórakozást.
"Az Ének iskolája nem csak azért különleges műsor, mert a kereskedelmi televíziózás történetében ez az első ilyen megközelítésű formátum, hanem azért is, mert 16 egészen rendkívüli tehetségű és személyiségű kisgyermeket ismerhetnek meg a nézők, a tanári kar pedig olyan nagyszerű sztárokból áll, akik nem csak ismerik a gyermekek nyelvét, de a nézők szórakoztatásához is kiválóan értenek" – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.
Az Ének iskolája – Friderikusz Sándorral, Szandival, Szulák Andreával, Hajós Andrással, Király Viktorral, és a 16 tehetséges gyermekkel áprilistól szombat esténként a TV2-n.
Mert a nagy hang ott van a kicsikben is!