Az ének iskolája TV2 - Kikaptak Lucáék

Nehéz hét áll Az ének iskolájának szerelmespárja mögött. Keservesen ment a próba, mert feszengtek egymás előtt. Gyuris Luca és Janca Áron nehéz feladatot kapott a TV2 szerkesztőitől, nem is vették könnyen az akadályt. Olyannyira, hogy még a végtelenül türelmes Szulák Andrea is kijött a béketűrésből. A közös, szerelmesduettet verejtékes munka árán sikerült összehozniuk. Szerintem nagyon zavarban vagyunk egymás előtt, ismerte el Luca. Fontos, hogy ő mit mond az én énekemről, de olykor olyan kínos az egész.., magyarázta a műsor felvételén a lány, akivel Áron is egyetértett.
Caramel és Szulák Andrea készítette fel őket a közös produkcióra, előbbi megértőbbnek, utóbbi némileg szigorúbbnak bizonyult a héten.
Félelemnek itt már nem lehet helye, ez már nem az a fázis. Én most egy kicsit szigorúan igyekeztem ráncba szedni őket, mert egyszerűen arról van szó, hogy a feladatot egy fiúnak és egy lánynak meg kell tudni oldani függetlenül attól, hogy milyen érzelmi kapocs van vagy nincs közöttük, mondta el a diákoknak a véleményét Szulák.