Az ének iskolája TV2 - Berki Artúr fél arca lebénult


Ha a szülei nem rohannak vele azonnal a kórházba, ha az orvosok nem ismerik fel rögtön a bajt, ha nem kap heteken át elektromos kezelést, akkor biztosan nem ő nyeri most Az ének iskoláját.
Rajongói szerint Berki Artúr a leghelyesebb fiú Friderikusz osztályában. Naponta több tucat szerelmes levelet kap, randira hívják, a legrámenősebbek a telefonszámát is kinyomozták már. Artúr lubickol a sikerben és a népszerűségben.
Óriási szerencséje, hogy pár hónap alatt felgyógyult betegségből. Ha nem így történik, nem mert volna Az ének iskolájának még a közelébe se menni. Azon az emlékezetes délutánon Artúr édesanyja vette észre, hogy valami nincs rendben a fiával.
„Beszélgettünk, és mintha nem mozgott volna a bal arca. Először azt hittem, bohóckodik, de a szeme, a szája teljesen merev volt bal oldalon. Akkor már rosszat sejtettem. Kértem a fiamat, hogy mosolyogjon, beszéljen, grimaszoljon. Sajnos hamar egyértelművé vált, hogy szó sincs bohóckodásról, hanem valami nagyon nagy baj történt vele” – mesélte a Storynak Artúr édesanyja.
.