Az ének iskolája TV2 - Húsvétkor startol Az ének iskolája

Már csak néhány hét, és április 5-én ismét kinyitja kapuit Az ének iskolája, Ördög Nóra igazgatónővel, és a Szandi, Szulák Andrea, Caramel és Hajós András alkotta tanári karral.
A harmadik évfolyamra jelentkezők száma igen magas, közel ezerötszáz kisdiák járna szívesen az ország legnépszerűbb televíziós éneksulijába. Nincs könnyű dolga a szakmai zsűrinek és a tanári karnak sem, hiszen csak tizenhat hely van a padokban. Az ének iskolájának újdonsült tanára, Caramel elárulta, neki bizony nem egy produkció után leesett az álla.
"Korosztálytól függetlenül nagyon tehetséges gyerekeket láttunk és hallottunk, volt olyan, hogy azt hittem, elájulok egy-egy előadás alatt, olyan erős hatással volt rám. Rengeteg ígéretes kis énekes van itt, akik egyszer majd komoly előadókká válhatnak. Ők már az a generáció, akik a videómegosztókról tanulnak meg sok mindent, szorosabb kapcsolatban vannak a zenével, mint gyerekkorunkban mi voltunk. Persze, van mit csiszolni rajtuk, és örülök, hogy ebben én is közreműködhetek. Úgy érzem, megtaláltam a helyem ebben a műsorban" - mondta el az énekes, aki négy gyermeknek foghatja majd a kezét Az ének iskolájában.