Az ének iskolája TV2 - Tóth Kiarát kiutálták az iskolából

Az Ének Iskolájának fiatal tehetsége már a műsorban is elmondta, hogy nem kedvelik osztálytársai, a helyzet pedig az ismertségével sem változott meg, sőt azt állítják, hogy már a tanárok sem néznek rá jó szemmel.
"Minden iskolában vannak gyerekek, akik nem szeretik egymást, ezen még túlléptünk volna, de ott tartunk, hogy a pedagógusok között is akad, aki pikkel a lányomra. Ez már sok!" - mondta a Borsnak Kiara édesanyja, aki szerint az oktatók azért haragudtak meg sikereket elérő lányára, mert az nem megfelelően reklámozta az iskolájukat.
"Szeretném a lányokat kivenni az iskolából. Ezzel nem könnyítjük meg Kiara dolgát, mert már csak egy éve volt hátra az általánosból, a kisebbik gyermekem viszont még csak negyedikes. Mindennap be kell majd utaznunk Tapolcára, kényelmetlenebb lesz, de remélem, Kiara lelkének jót tesz a változás" - mesélte bizakodva Mariann. Ezzel szemben az iskola igazgatója értetlenül áll a panaszok előtt: "Kiara nagyon kedves kislány. Mi mindenben támogattuk. Amikor forgatni járt, lehetőséget adtunk számára, hogy pótolhassa a hiányzásait. Szerencsére nem változott semmit, ugyanolyan szerény, mint korábban volt."