Az ének iskolája - Hétről hétre kápráztatja el a tévénézőket tehetségével Rubay Lacika

Hétről hétre kápráztatja el a családját, a tanári kart és a tévénézőket tehetségével. Rubay Lacikának Az ének iskolája hozta meg a várva várt sikert. A nagyszájú kisfiúnak olykor akadnak gondjai az iskolában. Pedig édesanyja mindig arra nevelte - két testvérével együtt -, hogy a kitartás és a tanulás idővel meghozza gyümölcsét.
Nehéz egyedüli szülőként egyszerre dolgozni és gyerekeket nevelni. Nem titok, hogy nem álltunk soha olyan jól anyagilag, de amit tudtam, mindig megadtam Lacikának és a testvéreinek, kivétel nélkül. Az éneklés mindeddig csak hobbi maradt, mivel nem volt pluszpénzünk énektanárra, de most könnyekkel küszködve nézem minden alkalommal, amikor színpadra lép - mondja a Like magazinnak Lacika édesanyja, Julika, aki egy hónapja vesztette el munkahelyét.
A kisfiúnak Király Viktor lett az énektanára. A június 1-jei adás különleges jelentőséggel bír majd Lacika számára, hiszen saját példaképének, Kökény Attilának egyik nagy slágerével lép a színpadra. Ráadásul kedvence a közönség soraiban foglal majd helyet, és drukkolni fog a produkció sikeréért.