Az ének iskolája TV2 - Halott édesapja lelke segítette Juhos Zsófit

Pár héttel ezelőtt, Az ének iskolája indulásakor még egy szégyenlős, zárkózott és önbizalomhiányos kislány volt, s bár minden félelmét még nem sikerült levetkőznie, óriási változáson ment keresztül Juhos Zsófi.
Nem csoda, hogy a kislány lett a műsor harmadik évfolyamának győztese, produkcióján az egész stúdió zokogott. A nézők csak a tanárok reakcióit láthatták, de a Bors megtudta, hogy még a műsor szerkesztői is könnyeikkel küszködtek Zsófi produkciója közben. Kiderült: a tizenhárom esztendős lány tíz éve elhunyt édesapjáért énekelt. Mivel nem lehettünk fent vele a színpadon, azzal nyugtattuk, édesapja szelleme biztos ott lesz vele. Ő is úgy érezte, hogy fogja a kezét, mesélte Zsófi édesanyja, Vörös Judit, aki el sem hitte, hogy a kislánya nyert. De ugyanezt érezte az énekespalánta is. Nóri egy hosszú szünetet tartott az eredményhirdetéskor, én pedig már arra gondoltam, hogy ha kimondja a nevet, odaszaladok Alexandrához és megölelem. De az én nevemet mondta, azt sem tudtam hirtelen, hol vagyok,  mesélte Zsófi, aki, bár a hangja tökéletes, minden alkalommal, félve lépett fel a színpadra.
Nem szeretem magam, mert kicsit husis vagyok. Ha belenézek a tükörbe, mindig látom, nagyon zavar, magyarázta a kamaszlány. Így Zsófinak nem is az énektudása miatt volt a legnagyobb szüksége tanárára, Szulák Andira, hanem éppen az önbizalomhiány leküzdéséhez.

Az ének iskolája TV2 - Juhos Zsófi győzött

Vasárnap este véget ért a TV2 tehetséggondozó műsorának, Az Ének Iskolájának harmadik évada. Farkas Zsolti és Berki Artúr mellé így a záróvizsgák után újabb osztályelsőt választottak, aki idén Juhos Zsófi lett. A 13 éves kislánynak a műsorban Szulák Andrea volt a tanára, de nem most dolgozott együtt hírességgel, hiszen korábban évekig Dér Heni magántanítványa volt. Zsófi nyereménye 1 millió forint, egy családi utazás és egy hangszer.

Az Ének Iskolájában két hónapig tanították az éneklés fortélyaira hírességek a jelentkező 8 és 16 év közötti gyerekeket. A többi hasonló műsorral ellentétben itt nem volt kiesés és nem élő adásokat sugároztak, valamint a csatorna ígérete szerint a gyerekek csak pozitív kritikákat kaptak. A finálé után minden versenyző apró ajándékokkal távozott.

Az ének iskolája TV2 - Bogi nem hitte, hogy továbbjut

Örül Nagy Bogi, hogy a legjobb nyolcba jutott.
A válogatón azt hittem, hogy a műsorba se sikerül bekerülnöm, mondta a lány, aki az utóbbi adásban betegséggel küzdött. Megfáztam, és fájt is a torkom, de örülök, hogy sikerült jól teljesítenem. Mindenki segítőkész a stábban, megszerettem mindenkit – árulta el a fiatal tehetség. Juhos Zsófiban igazán jó barátra találtam, nekem ő az egyik legnagyobb nyeremény Az ének iskolájában. Caramelt is megszerettem, a dalai alapján gondoltam, hogy egy kedves ember lehet, de amikor személyesen megismertem, minden várakozásomat felülmúlta, vallotta be Bogi. Az igazgatónővel, Ördög Nórával is jóban lettek a műsor alatt, amellett, hogy nagyon kedvesnek tartja, a legfontosabb, amit el tud róla mondani: Nagyon magas, mondta nevetve a Borsnak a 13 esztendôs lány. Sokszor kellett rá felnézni. Volt, hogy beszélgettünk úgy is, hogy nem forgott a kamera, róla is csak jókat tudok mondani. Bár nekem jobban tetszett, amikor rövid volt a haja, szerintem az sokkal vagányabb, de azt mondta, hogy nem vágathatja le, árulta el a kulisszatitkokat Bogi.

Az ének iskolája TV2 - Máris megvan Ördög Nóri utódja?

Telitalálat volt a TV2-től Ördög Nóra szerepeltetése Az ének iskolájában. Testhezálló szerep ez egy kétgyermekes, vidám, lendületes anyukának. Nóra sok gyermek példaképe. Köztük a műsorban szereplő Nagy Bogié is, aki csak azért vágatta rövidre a haját, hogy hasonlítson kedvencére. A kislány egy ideig nem tehette meg a stílusváltást, mert néptáncos volt, s ott alap a hajba kötött szalag, de amint tehette Ördög Nóri-frizurát kért a fodrásztól. A kortársai kezdetben csúfolták is rövid haja miatt a balmazújvárosi kislányt, mégsem bánta meg a dolgot - írja a Story. Édesanyja szerint az sem elképzelhetetlen, hogy gyermeke veszi át egyszer a stafétabotot a műsorvezetőtől. Bogi ugyanis imád szerepelni, fesztelenül viselkedik a kamerák előtt, és váltig állítja, hogy a szereplés "olyan jó érzés"! Már beszélgettek is a dologról Nórival, így Bogi zudja, hogy rögös az út a reflektorfényig.

Az ének iskolája TV" - Nagy Bogi Caramellel koncertezne

Nagy Bogi nyaralni indulna, ha megnyerné Az ének iskoláját - derül ki a TV2 videójából, ahol a döntős kisdiák mesélt a versennyel kapcsolatos érzéseiről.
"Én úgy indultam el ezen a versenyen, hogy nem számítottam semmire. Nem számítottam arra, hogy egyáltalán bejutok, és nem számítottam arra sem, hogy bejutok a legjobb nyolcba. Szerintem aki benne van a döntőben, mind tehetségesek vagyunk, és szerintem mindenki esélyes. Rengeteget fejlődtem ebben a műsorban, és barátokra leltem. Caramel már nekünk a csapatban mondta, hogy ő ápolni fogja a mi karrierünket, és hát szeretnék majd koncertekre járni, meg turnékra... és remélem, hogy ez majd teljesülni fog."