Az ének iskolája 2013 - Farkas Zsolti lett az osztályelső, a 14 éves fiú nemcsak a győzelemről, de legnagyobb álmáról is mesélt

Farkas Zsolti lett az osztályelső Az ének iskolájában. A 14 éves fiú a TV2 Mokka című műsorában nemcsak a győzelemről, de legnagyobb álmáról is mesélt.
Ha nem én lettem volna az osztályelső, akkor a másiknak is ugyanúgy örültem volna - kezdte Farkas Zsolti, akit egész családja elkísért a reggeli műsorba.
A fiú elárulta: híres énekes szeretne lenni.
Álmom egy világkörüli turné a saját zenekarommal, és ha ez sikerül, akkor nem is tudom, mit fogok csinálni örömömben - mondta Zsolti, aki a műsorvezető kérdésére elárulta azt is, mi volt számára a legkellemesebb élmény Az ének iskolájában, amire felnőtt korában is emlékezni fog.
A közösség, ami ott kialakult köztünk. Eszméletlen volt, hogy mennyire szeretjük, imádjuk egymást a mai napig is - tette hozzá a fiú, aki annak is örülne, ha megálmodott világkörüli turnéjára valamelyik osztálytársa is elkísérné.

Ének iskolája 2013 - Farkas Zsolti nyerte a finálét

Arany Timi szerint Zsolti joggal lett a legjobb tanuló, hiszen elragadó személyisége mellett ő fejlődött a legtöbbet a műsor ideje alatt. Szulák Andrea tudta mennyire fáradt Zsolti, ráadásul a sorsolás során úgy alakult, hogy csak az utolsók között lépett a színpadra. Végig görcsben volt tanítványa miatt és sok hasznos tanáccsal látta el, ami meghozta a várva várt eredményt.

Az ének iskolája 2013 - Ketten állnak az élen Farkas Zsolt és Tabatabai Nejad Flóra

Lement a TV2 zenés műsora fináléjának első fele, Farkas Zsolt és Tabatabai Nejad Flóra állnak az élen.
Az ének iskolája a nézettségi számok alapján a TV2 idei nagy dobása, kevesebb pénzből hoz több tévézőt, mint a Voice – ráadásul múlt héten a legnézettebb hazai tévéműsor volt. A TV2 ennek megfelelően kétestés döntőt visz képernyőre.
A szombati adásban akadtak, akik szólóban énekeltek, mások duettet adtak elő, fellépett Szabó Győző és Tóth Vera is. A pontozás alapján Arany Timi lett a harmadik, Bari Laci a második, míg a kétrészes finálé első szakaszának nyertese Farkas Zsolt és Tabatabai Nejad Flóra lett. Folytatás és zárás vasárnap este.

Az ének iskolája - Bezárja kapuit a hétvégén Az ének iskolája.

Bezárja kapuit a hétvégén Az ének iskolája. Az osztályelső Arany Timi, Farkas Zsolti, Kurcz Szandi, Rubay Laci, Bari Laci és Tabatabai Nejad Flóra a TV2 Mokka című műsorában meséltek élményeikről.
Nekem nagyon jó érzés volt, mikor Friderikusz Sándor kimondta a nevem. Először el sem hittem, hogy benne lehetek. Mikor osztályelső lettem a Bon-Bon dallal, annyira örültem, hogy legszívesebben ugráltam volna, de mégsem tettem, nem tudom, hogy miért - kezdte Farkas Zsolti, aki hozzátette: mind a tizenheten imádják egymást. Hétvégén jelentkezik utoljára Az ének iskolája, vasárnap ugyanis döntőjéhez érkezik a műsor, amikor is kiderül ki lesz az osztályelső.
- Bennem sok drukk van, mert azért reménykedem, de majd meglátjuk... - mondta Arany Timi.
- Bennem is sok a drukk, de úgy gondolom, hogy mind a hatan, sőt szerintem a tizenheten is sok mindent nyertünk. Az már csak egy plusz lenne, ha valamelyikünk megnyerné - tette hozzá Bari Lacika.
Ami pedig a későbbi terveket illeti, elárulták: mindannyian folytatni szeretnék az éneklést és az sem kizárt, hogy közös kirándulással zárul az iskola.

Az ének iskolája - Hajós András magát látja Lacikában

Hajós Andrást első látásra lenyűgözte Bari Lacika, és nem csak gyermekkori önmagát látja benne, de saját gyerekének is el tudná képzelni. Hajós András maga sem számított arra, hogy ennyire megérinti majd Bari Lacika. Márpedig csapdába esett, és ezt nem is tagadta, ahogy azt sem, hogy a csodás hangú énekespalánta gyerekkori énjét idézte fel. Amikor először láttam a színpadon, még egy hangot sem énekelt, de már sugdostam Szuláknak, hogy az én diákom lesz, mert én is ilyen voltam, így néztem ki – kezdte Hajós a tehetséggondozó műsorban. – Más szülők gyerekei közül csak Lacinál éreztem, hogy akár az enyém is lehetne – mondta András Az ének iskolájában, ahol a végső megmérettetésen szombaton és vasárnap este utoljára bizonyíthatnak a tanulók.

Az ének iskolája - Patai Anna internetes riporterként mutatta meg magát Az ének iskolája című műsor során

Patai Anna internetes riporterként mutatta meg magát Az ének iskolája című műsor során. A fiatal tehetség a TV2 Mokka című műsorában mesélt arról, mit csinál a nyáron, hiszen a tehetségkutató a végéhez közeleg.
Nagyon jól éreztem magam, hiszen teljesen új dologban próbáltam ki magam. Nagyon élvezem és az a jó, hogy bele lehet jönni a riporterkedésbe - kezdte Patai Anna, aki az interneten tanácsokat is osztogatott a kis diákoknak.
Az ének iskolája a döntőjéhez érkezik hétvégén, ám Annácska már most tudja, mivel tölti azt az időt, amit eddig a riporterkedésre szánt.
Nagyon örülök, mert most készül az első saját lemezem, amit Szikora Róbert ír nekem. Aztán a nyáron rengeteg klipem fog készülni, amiről még nem árulok el semmit. De aminek tényleg nagyon örülök, az a lemez, hiszen már készen van az első két-három dal, folyamatosan készítjük és nagyon boldog vagyok! - tette hozzá az egykori megasztáros.

Az ének iskolája - Íme a hat legjobb

Nem volt egyszerű döntés a hat kisdiák kiválasztása, akik szólót énekelhetnek majd a döntőben. A tanárok izgultak, a gyerekek sírtak, de végül megszületett az eredmény.
Hosszas vívódás és nehéz döntés után az osztályfőnök, Friderikusz Sándor ismertette annak a hat diáknak a nevét, akik szóló produkcióval indulnak Az ének iskolája 2013 legjobb tanulója címéért. A hétvégén Arany Timi, Farkas Zsolti, Bari Lacika, Tabatabai Nejad Flóra, Rubay Laci és Kurcz Szandi mérik össze tudásukat.
"Az eredmény persze nem azt jelenti, hogy a többiek, akik most kimaradnak a hatok csapatából, ne lennének jelen a jövő hétvégi adásokban. Mi az, hogy itt lesznek, ők is produkálják majd magukat" - mondta el az eredményhirdetés előtt Friderikusz Sándor.
Szombat Az Ének Iskolája Döntő!!!

Az ének iskolája 2013 - Az ének iskolája új szakaszba ér

Az ének iskolájá-ban az elődöntő következik, mind a tizenhét versenyzővel, hat diák megy tovább a fináléba. Az ének iskolájá-nak első júniusi adásában harmadik Tabatabai Nejad Flóra, második Rubay Laci lett, a hetet Bari Laci és Kurcz Szandi nyerte.

A gyerekekkel készülő tehetséggondozó show a TV2 egyik legnézettebb műsora, a csatorna idei nagy dobása: lényegesen költséghatékonyabb, mint a The Voice volt, amely sokkal többe került, és kevesebb nézőt vonzott. Jövő szombaton elődöntő, mind a tizenhét versenyzővel (ketten egy csapatban vannak), hat diák megy tovább abból az adásból.

Az ének iskolája - Hétről hétre kápráztatja el a tévénézőket tehetségével Rubay Lacika

Hétről hétre kápráztatja el a családját, a tanári kart és a tévénézőket tehetségével. Rubay Lacikának Az ének iskolája hozta meg a várva várt sikert. A nagyszájú kisfiúnak olykor akadnak gondjai az iskolában. Pedig édesanyja mindig arra nevelte - két testvérével együtt -, hogy a kitartás és a tanulás idővel meghozza gyümölcsét.
Nehéz egyedüli szülőként egyszerre dolgozni és gyerekeket nevelni. Nem titok, hogy nem álltunk soha olyan jól anyagilag, de amit tudtam, mindig megadtam Lacikának és a testvéreinek, kivétel nélkül. Az éneklés mindeddig csak hobbi maradt, mivel nem volt pluszpénzünk énektanárra, de most könnyekkel küszködve nézem minden alkalommal, amikor színpadra lép - mondja a Like magazinnak Lacika édesanyja, Julika, aki egy hónapja vesztette el munkahelyét.
A kisfiúnak Király Viktor lett az énektanára. A június 1-jei adás különleges jelentőséggel bír majd Lacika számára, hiszen saját példaképének, Kökény Attilának egyik nagy slágerével lép a színpadra. Ráadásul kedvence a közönség soraiban foglal majd helyet, és drukkolni fog a produkció sikeréért.